▹ Övrigt

Utvecklingsfas 3

Jag skrev ett inlägg tidigare idag men allt försvann… och då blev jag inte så sugen på att skriva allt än en gång hehe. Men jag försöker igen.

Frans är i utvecklingsfas 3 och det är ganska tufft ärligt talat. Vi hade en period med bra nätter och nu är det inte riktigt så… vid 4 imorse skedde dessutom en liten olycka i badrummet och då ville jag typ ge upp. Men så låg han och flinade stort och mitt hjärta smälte, lilla skitunge! Fan vad jag älskar dig även om jag sover som en kratta. Sov någon timme efter blöjbyte, amning och vagga bebis och vaknade vid 7:15. Ammade igen, gick upp, drog i mig en Nocco och körde ett rump-pass på gymmet innan Jockes arbetsdag började. Hade tid hos min sjukgymnast några timmar senare, har ju fortfarande stundtals galet ont i höger ben och det måste jag råda bot på. Då hängde Frans hos farmor och när jag kom tillbaka hade han sovit nästan hela timmen.

De senaste dagarna har vi gjort om hemma; möblerat, bytt gardiner och bytt ut mörka detaljer mot ljusa. Det var gjort massor och det är så fint hos oss nu! Dock har jag säkert en handfull tavlor som jag inte vet vad vi ska göra med, haha. Har målat på terrassen kvällstid och det har varit så rogivande och mysigt. Ser fram emot när vi ställer i ordning terrasserna och det blir varmare.

Frans tycker dessutom att det är ganska trevligt att ligga i vagnen även om han inte sover. Det gör att jag kan gå promenad med honom utan att stressa hem. Så skönt! Imorgon ska jag träffa en annan mamma här i Täby och promenera. Skulle ses idag men jag höll på att bryta ihop efter natten så vi sköt på det. Man sitter ju lite i samma båt, andra mammor vet precis vad man menar när man säger att natten var en katastrof haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *