▹ Övrigt

Torsdag

Ligger i sängen med en nöjd Frans som ålar omkring bland leksakerna bredvid mig. Jag är lite seg idag så jag hoppas Frans tycker det här är okej ett tag till hehe. Värmen har kommit tillbaka, lagom till dopet. Underbart. Vi ska gå en promenad lite senare, förhoppningsvis somnar Frans då och jag ska bl.a. köpa sidenband till cakepopsen jag har bakat till dopet. Haha har fryst in isbitar med blått strössel med, och beställt egna etiketter till bubblet… men jag är ju jungfru 🤷🏼‍♀️

Igår var vi i Vaxholm och åt glass med mamma, Per och Jeppe. Mysigt! Gillar att vi försöker fylla jockes semesterdagar med olika saker. Idag händer inget speciellt iofs, imorgon åker vi ut till min pappa & bonusmamma eftersom det ska bli 27 grader(!).

Jag har inte varit online på min ”vanliga” instagram på typ en vecka nu och vilken skillnad det har varit… jag trodde inte det eftersom jag ändå är lite aktiv på min privata. Och även om jag sitter med min mobil då och då så blir det en annan sak när jag väl stoppar ner mobilen igen. Är inte ”fast” i någon annans verklighet. Låter ju väldigt mysko. Märker också att jag lätt blir lite ledsen, kan känna mig utanför eller mer ensam av vänners/bekantas uppdateringar och då är det lika bra att inte kolla alls eftersom känslorna jag får oftast ligger hos mig och inte grundar sig i något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *