▹ Övrigt

Swedish House Mafia på Tele2 Arena – och tankar om ungdomligt fyllekäk i sängen

Vi är några dagar in i maj och sommarvärmen som vi glatt lapade i oss i april har flytt sin kos. Det har dock inte hindrat oss från att nyttja grillen eller terrassen, men det vore en lögn att påstå att jag trivs med en kall vår. På fredag är det äntligen dags för vår resa till New York och även där är vädret ostadigt. Att vi valde att resa i maj före mars (som också var ett alternativ pga hockeysäsongen) var av just väderleksskäl, men är det något som är onödigt att hetsa upp sig över så är det väl just vädret. New York är alltid New York och vår resa blir vad vi gör den till.

* * *

Igår firade vi Oscars 1-årsdag. Han kan vara den gulligaste ettåringen jag någonsin sett. Så nyfiken, glad och busig. Jag hade fått tårtinspiration på Instagram tidigare i veckan och bestämde mig för att baka en tårta. Gjorde två försök och båda blev miserabla. På den nivån att det skulle vara en tårta i form av en etta och Jocke trodde det var en misslyckad fågel… Nu hade jag ju dock lovat att ta med mig en tårta, men det var med ångestladdade känslor jag räckte över fatet, hehe. Ska hålla mig till drinkar hädanefter.

Vid fyratiden begav vi oss hemåt för att fixa lägenheten. En timme senare fick vi nämligen besök av Angela, Max, Jeppe, Alex och Lorenzo. Vi alla skulle på SHM senare på kvällen och hade lite förfest hemma i Täby.

Efter lite snacks och Aperol Spritz kom jag på att vi hade ett oanvänt Beerpong-spel i storleken större. Nu när vi har en så stor terrass så kunde vi utan problem ställa upp oss i två lag och spela. Vi täckte botten av hinkarna med vatten och sa typ att det lag som blir träffat ska ”dricka tre klunkar” för att behålla viss speltradition, men det struntade vi så småningom i och fokuserade bara på tävlingen. Sjukt kul!!

Givetvis skulle vi grilla till middag! Blev burgarfest för alla.

Jag var på sjukt bra humör hela kvällen och var så taggad på att äntligen få se SHM. Personligen har jag knappt något till övers för RnB, hip hop och sånt där. Skaka rumpa är SÅ inte min grej, hehe. Är bara sjukt obekväm och står liksom och ”gungar” i takt med musiken. House har jag däremot älskat sen första stund, men det är ju typ ingen klubb i stan som kör det längre. Astrist. Men så går jag ju inte ut så ofta längre (vad är hönan och ägget här egentligen).

En Espresso martini till efterrätt.

Hur som helst så beställde vi en stor taxi och var vid arenan runt 21:30, hann gå in i Franks VIP och beställa en varsin dryck innan killarna körde igång. Blev om möjligt ännu mer taggad och eftersom man inte fick gå ner på läktaren med dryck så svepte brorsan och jag vårt glas innan vi sprang ner och stod där resten av kvällen. Filmade introt från håll samtidigt och bestämde mig sedan för att lägga bort mobilen. Stod och dansade, hoppade och jublade tillsammans med Jeppe som om jag vore 20 igen, haha. Var så galet svettig men hela kroppen var full av eufori så det sket jag i. Någon gång sprang jag iofs upp och haffade ett glas vatten som jag svepte innan jag SPRANG ner till läktaren igen, haha – hur taggad får man va… Hade en perfekt fylla dessutom, ni vet – man är svinglad, peppad på livet, bryr sig inte ett dugg om man dansar konstigt eller om svettfläckarna syns. Man bara NJUTER. Hoppade t o m så mycket att jag fick ont i tuttarna av allt flängande, HAHA.

Tror ärligt talat att gårkvällen var den bästa kvällen hittills i år! Så kul hade jag. Kunde heller inte sluta säga det av någon anledning, så hela resan hem satt jag och förklarade hur kul jag hade haft det och att kvällen var i ren VÄRLDSKLASS. Haha, stackars Jocke.

Det som dock var lite tråkigt var att de hyllade inte Avicii. Alls. De hade kunnat säga något, spela en av hans låtar, visa en bild. Ingenting. Tycker det var riktigt krasst faktiskt. Sen upplevde jag också killarna var rätt… trötta. Och att showen hade potential till att bli mycket mer. Men musiken är så fet, så jag stördes inte av det mer än att jag hade velat ha ännu MER. 🙂

Väl hemma tog jag en dusch och sen låg vi i sängen och käkade chips och mackor och skrattade åt kvällen. Fylleparet liksom. När vi träffades för tre år sedan gick vi båda ut en hel del och det var så mysigt när vi kom hem tillsammans och typ stekte äggmacka kl 3 på morgonen i min lilla etta på Gärdet. Känns så ungdomligt på något sätt. Gud, förstå att jag romantiserar att äta fyllekäk i sängen. Men det är härligt, att göra det med sin kärlek och skratta åt gemensamma minnen. Någon gång i framtiden kommer vi ha barn och göra andra härliga saker och då är dessa nätter och stunder borta. Sånt som så ”definitivt” tillhör en viss era i ens liv försöker jag alltid att hålla hårt om lite extra.

Nu ska jag grilla korv till middag. Det blir en äkta bakissöndag här borta – och senare ikväll ska jag gå igenom packning och aktiviteter i NEW YORK!!!! IIIIIIIIHH.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *