▹ Övrigt

Superfredagen

Nej men värmen i detta nu är… sjuk? Jag älskar det! Men det går inte att vara i vår lägenhet med en nyfödd bebis, det blir för varmt. Så igår åkte vi faktiskt till mina föräldrar i Kungsängen.

Men först tog jag med mig lilleman till Täby C för att köpa en uv-dräkt. Han somnade i vagnen och eftersom han sovit dåligt dagtid den senaste tiden ”gick jag runt” och tog hand om några ärenden innan vi gick hem igen.

Jocke behövde jobba med stor skärm så jag & Frans åkte ut själva. Tog med mig packning till ett halvt landslag? En badbalja, sittstöd, skötväska, ersättning, babysitter och en egen väska. Hehe. Men allt som förenklar livet med bebis är värt att ta med.

Här var det 32 grader och inte en vindpust i sikte… När Frans fått mat somnade han med hjälp av sin bonusmormor, sen låg han på golvet omringad av mysiga kuddar (med uppsikt av henne som satt och jobbade bredvid) medan jag och Lorry hängde ute vid poolen.

Efter ett par timmar åkte vi hemåt till Jocke. Vi handlade det vi tyckte lät gott, öppnade en iskall flaska vitt vin och åt middag på morgonterrassen i skuggan.

Och sen… ville han absolut inte sova. Så då gav vi upp, satte honom i babysittern och började kolla en film. Typ 30-45 min senare blev han trött och då, fort som fan, la vi ner honom i sängen och tro fan att han sov vidare? Hela natten? Eller ja, åt en gång vid 4. Wow. Vi stängde av filmen, tog tillfället i akt och … hehe skoja. Vi satte oss på terrassen, det var fortfarande varmt, njöt av att det var lite ljust när klockan var 23, tog fram datorn och gick igenom dopet och vårt bröllop. Iiiiih känslan i kroppen <3

Mycket, mycket bra fredag! Tack livet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *