▹ Övrigt

Sömn etc

Känner mig riktigt tråkig och framförallt förutsägbar som skriver så mycket om sömn som jag gör sedan jag blev mamma. Avskyr allt sånt där som ”alla andra” gör och som jag innan sagt att jag inte ska göra/bli etc. Så hamnar jag där ändå. Suck.

Jo men… klockan är över tio på kvällen och Frans har äntligen somnat PÅ mig. Bloggar som vanligt från mobilen vilket gör att meningsbyggnaden blir sämre men det produceras iaf inlägg. I natt vaknade jag minst en gång i timmen. Det går inte att föreställa sig den tröttheten. Hade återigen en diskussion ang större säng till Frans och nu i eftermiddag var jag faktiskt och köpte en. Den ligger kvar i bilen och vi ska testa den imorgon kväll. Håll tummarna.

En annan dum sak är att jag äter så lite mat nu för tiden men desto mer snarr. Vi har sällan bra ”luncher” hemma så det blir ngt litet mellanmål sen är jag hungrig vid 15-16 och istället för att äta igen så tar jag ngt sött. Då är jag inte jättehungrig till middagen = äter lite. Sen sugen igen på kvällen. Och det handlar bara om lathet!! Får fan panik på mig själv. Lycka till att bli av med sötsug när jag småäter 24/7 och äter godis eller glass dagligen.

Tidigare idag när vi båda tog en liten tupplur

En kommentar

  • Annie

    Kul att du öppnat bloggen igen! Alltså jag älskar Linas matkasse! Så smidigt att allt redan är planerat och levereras till dörren. Allt är dessutom jättegott 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *