▹ Övrigt

Skärtorsdagen: rosé på terrassen och grillkväll med vänner

Sitter i soffan efter att ha firat påsk hos mamma och har på SM-finalen i bakgrunden. Kan inte säga att jag bryr mig ett dugg om vilket lag som vinner, även om det hade varit skönt att tysta alla Djurgårdare som var vidrigt kaxiga i just torsdags kväll.

Och apropå torsdag så tänkte jag dela med mig av hur min skärtorsdag tillbringades. Det är just sånt här jag vill blogga om och kunna se tillbaka på om ett tag, så högtider och när det finns ”roliga” saker att berätta – det kommer den här bloggen att fyllas av.

Både Jocke och jag jobbade på distans hemifrån efter att vi hade vaknat upp på Winery Hotel. Jag tog halvdag och höll koll på mailen senare under eftermiddagen samtidigt som vi började rodda här hemma. Vid fem skulle nämligen våra gäster komma. Det var ett så otrolig fint väder så vi satte oss med ett varsitt glas rosé och svettades medan vi väntade.

Vi dukade upp med ostar, lite chark, chips och bubbel när gästerna kom. Patrik, Anna, Claudia och Micke – och lilla Belle som är tre månader gammal. Maken till mer harmonisk bebis finns inte. Hon var så nöjd där hon låg och spanade på oss alla medan vi drack bubbel, öl och vin så det stod härliga till.

Ni kan tänka er; det fläktade knappt någonting här uppe och vi har ju ingen skugga heller så… Om det var varmt? Eh… Minst sagt : ))

Mådde så oerhört bra här. Kände mig rik på vänskap och relationer. För några år sedan kände jag att jag behövde vägledning i hur jag ska prioritera i mitt liv för att känna mig 100% trygg i de val jag gör. Jag var osäker på hur jag skulle lägga upp mina drömmar och mål och önskade att hitta en slags ledstjärna.

Det hittade jag efter en del ”soul searching”. För mig är relationer det absolut viktigaste. Människorna i mitt liv. Relationer är min ledstjärna och det är alltså där jag tittar om jag behöver veta hur jag ska agera i en situation. Både smått och stort. En trygghet djupt inne i mig själv.

Vi funderade på att duka utomhus men det var tur att vi åt i lägenheten. När solen började gå ner blev det väldigt tydligt att det bara är april och att det inte är sommarvärme. Medan hockeyn stod på i bakgrunden åt vi grillbricka och drack upp den sista flaskan rödvin från Toscanaresan i höstas.

Sedan följde drinkar… drinkar… och drinkar. Och framtidsdrömmar, familjeliv och härliga diskussioner. <3

Så här kan det se ut när vi har haft drinkkväll, haha. Tur att vi diskade upp allting på kvällen, vi var inte särskilt pigga dagen efter om man säger så… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *