▹ Övrigt

Sista onsdagen i maj med grillat och tjejkväll

Ledig mitt i veckan – världsklass. Jag vaknade av att Jocke öppnade dörren till terrassen och somnade sedan om till små, friska vindpustar. Sov ut, åt frukost vid 11 och ska strax gå till gymmet. Jag älskar att vår lägenhet är så ljus. Så väl morgontimmar som solnedgång sträcker sig in här 🙂

Igår hade jag en sån där riktig ”nu är det på riktigt, snart är sommaren här”-känsla hela kvällen. Men innan festligheter hade jag en tid hos kiropraktorn. Han kunde konstatera att det är tre områden i ryggen som efter tisdagens träning blivit smått inflammerade och att jag hade överansträngt den. Hehe, ingen chock kanske med tanke på att jag tog i så hårt på gymmet att jag trodde jag skulle kräkas. Fick tillsägelse av både min PT och kiro att om jag inte har tränat så hårt på ett par veckor ska jag öka successivt. Men smärtan i ryggen blev hur som helst nästan obefintlig efter ett dygn, så nu ska jag bara vara lite smartare i framtiden.

Till festligheterna! Igår skulle ett gäng vänner komma hit och se lägenheten + ha mysig tjejkväll. Amanda och Therese kom tidigare än resten av gänget, så vi öppnade en flaska bubbel och satte oss i soffan.

När resten av gänget var här och det var dags att starta grillen satte sig gänget på terrassen medan jag stod för maten. Det blåste rejält, men med några filtar var det inga problem. Tänk er detta: värmande kvällssol, gott i glaset, grilldoft och svenska sommarhits ur högtalaren. Mmmmmmmmm.

Men vi valde att äta middag inomhus. Amanda briljerade med olika röror och en riktigt mumsig potatissallad.

Här satt vi och njöt i ett par timmar innan alla slängde sig i soffan och jäste med cola zero, ost och kex haha. Tack för en supermysig kväll tjejer. ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *