▹ Övrigt

Semester!

Varning för semestercontent! Idag hade jag min första semesterdag men redan förra veckan flexade jag en del för att njuta av solen och värmen. Jag jobbar bäst på förmiddagen och kvällen ändå, så att ha ett jobb där jag ibland kan justera arbetstimmarna är super. Hur som helst, det är fullständigt underbart att vi lite tar för givet att det är minst 25 grader varje dag nu. Bor man i Sverige är inte varje sommar så här varm och torr!

Förra söndagen åkte vi spontant till mina föräldrar i Kungsängen och stannade även på middag. När F var mini hade vi ett par tillfällen då det blev kaos i bilen och läggningen/natten i princip blev förstörd när vi åkte hem efter middag (= för sent). Nu är det säkert ett halvår sedan vi åt middag där och vi glömmer typ att F hela tiden utvecklas, haha. Vi bestämde oss för att testa i alla fall och både bilresa och natt gick bra!

Min näst sista arbetsdag förra veckan tillbringades också i Kungsängen under ett par timmar. Jag köpte en ny bikini för någon vecka sedan och jag stormtrivs i den. Kupa + höga trosor. Kan inte NOG förklara hur starkt jag avskyr låga, smala bikinitrosor. Jag är inte alls bekväm i det.

Och så kom sista arbetsdagen då jag åkte in till kontoret och lämnade in dator, telefon och passerkort. Gick runt på kontoret och tänkte tillbaka på alla minnen. Trist att det var typ tre personer där bara, men så är det i pandemi- och semestertider.

Innan jag åkte hem köpte jag med mig min favoritsushi som jag åt 1 gång i veckan innan jag gick på föräldraledighet. När jag kom tillbaka till bilen hade jag en härlig p-bot på 900 riksdaler… Suck.

Nu är det äntligen semester på riktigt! Jag har fyra veckor ledigt innan jag börjat på mitt nya jobb och jag ska göra mitt bästa för att vara nuvarande och slappna av så mycket jag kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *