▹ Övrigt

Ryggskott och harmoni i Kungsängen

Nu börjar det verkligen kännas av att semestern närmar sig. Bara några dagar kvar nu! Jag jobbar inomhus men tar små pauser och sätter mig ute i solen. Kan inte sitta ner utan att bli totalt stel i hela ryggen och höfterna, har nämligen dragit på mig ett rejält ryggskott. Senaste gången jag fick ett så här kraftigt ryggskott var i februari 2017 när jag pendlade till Oslo. Usch, minns hur jag fick anstränga mig för att ens ta mig fram med rullväska och klara av att sitta ner på ett flygplan utan att börja gråta. I dagsläget hade jag varit betydligt hårdare mot min arbetsgivare och vägrat flyga i det skick jag var, men jag var fortfarande ny på jobbet och ville inte ”vara jobbig”. Sånt man lär sig, antar jag. Hälsan går alltid först.

Så här såg ryggen ut igår kväll. Det syns ännu mer framifrån. Tydligen böjer sig ryggen så här för att bli av med den värsta smärtan, så det är inget som är ovanligt – om än obehagligt såklart. Jag var hos min kiropraktor igår och ska tillbaka på fredag, hoppas verkligen att han kan råda bot på den här skiten.

Vi kom till mammas och Pers hus igår och tänkte bo här med Jeppe i ett par dagar. M & P är bortresta, så det känns lite som att huset är vårt landställe. Så mysigt. Känner verkligen hur lugnet sprider sig.

Det första Jocke gjorde var att hoppa i plurret. Jag hade också velat, men tar mig inte upp för badstegen med min rygg – haha.

Jag låg så här, med avlastning för ryggen och små rörelser med knäna/höften för att ändå få lite ökad blodflöde i området.

Resten av kvällen spelade vi Uno, åt middag utomhus och fortsatte med Uno och snacks ju längre kvällen led. Mysigt med kvalitetstid.

Haha, jag måste bara berätta… Jag vet inte ens vad som var så roligt, men Jeppe smällde till en mygga i samband med att han eller Jocke sa något och det bara BRAST för mig. Jag drack te och SPRUTADE ut allt på bordet, Jocke, blommorna… Jag skrattade så mycket att jag kiknade, fick spotta ut resterande te i ett glas och var helt sjöblöt i hela ansiktet av te och tårar, haha. Vet inte när jag senast fick ett sådant skrattanfall och vet ärligt talat inte ens vad som var så roligt, men en endorfinkick utan dess like var det i alla fall!

Imorse vaknade jag tidigt, så jag gjorde frukost och satte mig med datorn ute i trädgården. Snaaaart semester!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *