Kategorier
▹ Övrigt

Risotto, snöfall & aktieuppgång

Hej på er,

Ikväll vankas det risotto här hemma! Det är första gången jag gör det men brorsan med sitt kock-CV har gett mig några tips så jag är säker på att det kommer bli super! Hur svårt kan det vara, tänker jag…

I veckan hade jag och Cissi tjejmiddag hemma hos dem, utan män & barn. Vi två, bubbel, fisktacos och diskussioner om allt vi inte hinner prata om när vi ses i annat fall. Himla fint att Jockes bror har fångat en sån pingla och att jag kan kalla henne för min vän!

De bor cirka 30 minuter från oss och jag valde att gå hem istället för att ta bussen. Det syns inte på bilden, men det snöade rejält och det var knäpptyst. Kändes nästan som i fjällen. Underbart. Nästintill magiskt, ärligt talat. Var knappt en själ ute.

Apropå mitt senaste blogginlägg, där jag dumpade aktierna i det bolag jag investerade felaktigt i för många år sedan. Ha! Skam den som ger sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *