▹ Övrigt

Påskhelgen

Hej på er,

I fredags startade vi ledigheten med att bjuda över Max och Angela på middag och drinkkväll. Hela veckan har jag testat nya drinkar och sockerlag – givetvis skulle dessa smakas på! Skulle vilja påstå att alla drinkar gick hem, förutom påsk-hotshots som var lite väl starka, haha. Vi invigde grillen för säsongen och hade en superkväll!

På påskafton var vi bjudna på påskfirande hos mina föräldrar i Kungsängen. Vi stod ute i solen och bara njöt av vårvädret. Frans stormtrivdes ute på däcket och sprang runt, runt, alltid med någon av oss i hasorna.

På kvällen åt vi middag med Jockes familj. Hela helgen har vi njutit av grillad mat, nu är säsongen äntligen igång! (Tänkte jag, sedan kom snösmockan idag.)

Lugna två dagar till följd av två intensiva. Vi har lekt i parker, tagit promenader och byggt med klossar här hemma. Frans är sånt busfrö just nu, leker och skrattar om vartannat. Förra veckan skulle han ha klivit in i en utvecklingsfas (vilket alltid märks på humöret), men vi tycker snarare att han då klev ur en utvecklingsfas!?

Veckans tips: serien The Serpent.
Sett två avsnitt och är HOOKED!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *