▹ Övrigt

Om jag fick drömma lite…

… Så hade jag precis vinkat av Jocke och Frans på hotellet och slängt upp min strandväska på axeln, redo att få några timmars egentid med bara havet som sällskap. Jag hade läst någon av mina favoritböcker än en gång, lyssnat på vågornas brus och njutit av att känna solen värma varenda millimeter av min kropp.

… Så skulle det vara sommarens varmaste lördag. Ni vet när man redan klockan 7 på morgonen känner att det kommer bli en riktigt varm dag? Det är idag. Mina tjejkompisar är på väg och jag har förberett iskalla margaritas, cavasangria och alkoholfria mixers. Ur högtalaren spelas house lounge och nu ringer visst första gästen på!

… Skulle jag och mina tjejkompisar precis ha anlänt till Milano där vi möts av vårens första, värmande solstrålar. Vi skulle dricka aperol spritz till lunch och leva pittoreskt i en hyrd airbnb-lägenhet, mitt i smeten.

… Skulle restauranger tillåtas ha obegränsat antal gäster per bord och vi skulle ha varit ett dussin vänner som äter middag i en liten lokal, med rökridåer och gräddiga hotshots till efterrätt.

… Skulle vi vara tillbaka i maj 2019, på Swedish House Mafias sista spelning, och fullkomligt glömma bort tid och rum. Svettdropparna rinner ner för ryggraden, men det är ingenting vi märker. Händerna i luften, ansiktet upp mot skyn och vi sjunger med för allt vi har.

… Skulle vi stå med prosecco i plastglas, med New York Rangers hemmaplan som bakgrund och med ljudet av skridskoskenor som skär mot isen i våra öron. Det skulle vara fullt på läktarna och lapp på luckan. High fives med främlingar när rätt lag nätar och eufori som spritter i hela kroppen när hemmalaget avancerar i slutspelet.

… Skulle jag och Jocke stå på valfri roof top i New York och fira vår förlovningsdag. Med barnvakt hemma i Sverige, såklart. Vi skulle ha sett ut över skyskraporna där vi satt i en av de avlånga äggstolarna, jag i hans knä, och känt att världens alla möjligheter är våra och enbart våra att fånga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *