▹ Övrigt

Hans förlovningsring och middag i solnedgången

Hej och GLAD NATIONALDAG! Jag ska strax springa ner till gymmet och köra ett lättare styrkepass, sen ska jag parkera mig i solstolen och inte röra mig på hela dagen. Det ska bli 26 grader och inte ett moln på himlen idag vilket märktes redan imorse när vi båda var svettiga när vi vaknade… Nu har vi ställt upp två altandörrar så det blir korsdrag i lägenheten, hjälper lite grann i alla fall. Men så härligt det är med den här värmen. Som jag längtat.

Igår efter jobbet åkte jag in till NK och hämtade ut Jockes förlovningsring. Den skulle komma till Midsommar men var färdig i förtid, såna nyheter gillar man ju. Vi hade planerat att fira med en mysig aw någonstans i stan men det var SÅ mycket folk överallt så vi bestämde oss för att åka hem och köpa med oss lite gottis istället.

Vi har inte hunnit köpa vita ryggkuddar till den här terrassen än så vi lånar från den andra terrassen där vi har de mörka… Ser ju inte jättefint ut, haha. Men mysigt är det! Det behöver bara komma till lite växter och något på väggen där mot grannen.

Här satt vi i ett par timmar. Mysigt värre. Och så galet varmt, haha. Hoppade in i duschen innan vi gjorde middag.

Jag vet, så lökig bild, haha. Men nu har han också sin ring! 🙂

Sen städade vi upp allt frömjöl och annat skit från utemöblerna och åt middag i solnedgången. Så glad över att vi flyttade hit, vilken investering det blev i vår vardag. ♥

Nu måste jag dra mig till SATS innan det blir för varmt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *