▹ Övrigt

Nedräkning inför jul

Nu är det nedräkning inför föräldraledighet och jultider på riktigt. Det går liksom att ta på och jag känner det i hela kroppen. Det är ett lugn och ett slags mys som lägger sig över hela min tillvaro. Jag njuter för fullt, för oftast tycker jag att själva julen är lite halvjobbig, det är sällan det inte är lite ångestfyllt. Och det är lugnt, jag har ”made peace with it” så att säga. Men eftersom jag också vet att juldagarna är lite halvjobbiga så ser jag till att maxa julstämningen hela december med julbak, julgran tidigt, doftljus och julfilmer. Jag längtar så mycket till när vi är vår lilla familj och ska fira högtider. Då kommer allt fokus att hamna på honom och hans upplevelse. Nästa år och kanske även året därpå blir det ju mer för vår skull, men när han blir lite äldre ser jag verkligen fram emot att dra fram allt julpynt kvällen innan första advent när han ligger och sover, och se glittret i hans ögon när han vaknar på söndagen och ser ett helt nytt hem. Jag tycker traditioner är viktiga och jag vill att han ska se fram emot högtider och särskilda tillfällen för att vi gör dem lite extra magiska. ♥

Nästa vecka är det näst sista veckan på jobbet för min del (woaaah!) och det är flera härliga händelser som äger rum. Jag har en tid hos Lisette, min frisör, som jag har sett fram emot i månader nu. Ska äntligen bli tjusig i barret! Mina närmaste kollegor & jag har avslutningslunch och senare under veckan ska Jocke & jag på julbord tillsammans med mammas familj. Till helgen är det dags för det årliga julpysslet hos familjen Larsson, jag ska på syskonbio med Jockes syskon och om tid finnes så blir det julmys/-middag med tjejgänget från förra veckan. Jag tränade tidigare i veckan och mådde SÅ bra, så jag hoppas det håller i sig och att jag kan röra lite på mig nästa vecka med. Det är såklart inga högintensiva intervaller vi pratar om, men wow vad det gör mycket att bara få in lite rörelse just nu.

Apropå frisörtid så är jag SÅ sugen på att klippa mig kort och bleka håret rejält igen! Men det får bli efter bröllopet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *