▹ Övrigt

Min helg: Tele2 Awards, morsdag och köpa förlovningsring

I fredags jobbade jag hemifrån för att vid lunch ta mig in till stan där vi hade konferens på Rigoletto med B2C-avdelningen på Tele2. Popcorn, chokladpraliner och dryck fanns att hämta innan man satte sig bekvämt ner i en biostol och lyssnade på planen för de kommande två åren. 1,5 timme senare gick vi på marknadsavdelningen till Berns Hotel där vår marknadschef hade hyrt ett antal rum för oss att göra oss i ordning i.

Några timmar senare kom ett antal taxibilar och hämtade upp oss för att köra till Tele2 Arena där festen skulle vara.

Fet tillställning ändå, absolut coolaste företagsfesten jag har varit på! Sen har jag iofs inte jobbat på företag med tillgång till en evenemangsarena men…

På lördagen åkte Jocke och jag in till stan för att titta på ringar. Vi började på NK och hittade rätt på första stället. Efter en halvtimme eller så hade han bestämt sig för en från Engelbert och om fyra veckor är den klar. Kändes så himla vuxet att köpa en förlovningsring till någon… Nu är det ännu mer på riktigt.

Firade med korv (Jocke) och årets första mjukglass (jag).

På eftermiddagen/kvällen firade vi morsdag hemma hos mamma och Per. Magiskt god pestosallad till middag, fruktsallad till efterrätt och lite presenter till både lilleman (systerson Loke) och mamsen. 🙂

I söndags hann jag inte mycket mer än att vakna, äta frukost och åka in till stan för att fira Jannie.

Så här glad var jag när jag berättade om Jockes frieri!♥

På kvällen åkte jag och röstade, jobbade på ett skrivuppdrag jag fått och gick sedan till Jockes föräldrar för att äta middag med hela gänget. Jocke stod för grillningen, även i ösregnet!

Snipp, snapp, slut så var denna helgen slut. Nästa vecka blir kortvecka och jag ska träffa ett par vänner, träna och ha bröllopsplaneringsdejt med min fästman. Ser fram emot vecka 22! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *