▹ Övrigt

Min helg i bilder

I fredags gick jag upp tidigt och körde ett gympass. Ökade på en del vikter, härligt! Kom hem, duschade, gjorde frukost och tog över Frans som satt med Jocke i soffan. Vi la oss i sängen och kollade Nyhetsmorgon med dagens första kopp kaffe medan pappan hade presentation på jobbet. Någon timme senare gick vi en promenad och hämtade paket i centrum. Planen var att ringa några samtal medan Frans sov i vagnen men det var ju bara att glömma hehe… så det blev en kort promenad och sen en längre sovstund i soffan.

När Frans var pigg och mätt gick vi över till svärföräldrarna som hade bjudit in till Aw!

På kvällen åt vi godis i soffan framför en serie medan Frallan låg och chillade på någon av oss :).

På lördagsmorgonen började jag med en ny rutin! Jag har nämligen unnat mig lite dyrare hudvård. Märker att livet som småbarnsförälder kräver lite mer hehe.

När hela familjen var mätt och glad gick vi promenad i solen. Stannade för att köpa glass. Mums. Kände mig väldigt fin så tog en bild i hissen.

Efter lunch åkte vi till Ella gård för att fira Oscar som fyllde 2! Utomhuskalas i solen.

Kvällen tillbringade vi i Kungsängen. Mamma och Per bjussade på middag från Mr Voon (de har köpt deras helgkasse några helger i rad nu). Frans har ingen direkt tid som han somnar för kvällen men däremot märker vi ju när han börjar bli trött. Så här (nedan) sov han ett litet tag innan han behövde hänga på någon av oss… 🙂

Idag är det söndag och Frans är fortfarande lite trött och hängig från vaccinet förra veckan. Han hade feber i 1,5 dag och har sovit mer än vanligt. Samt haft rejäl magknip. Fy, stackarn. Vi har mest legat i sängen eller i soffan och myst idag. Jag hade tänkt träna alt gå promenad men det känns som att han behöver vara nära nu så då får han vara det. Jag har beställt en baksätesspegel till bilen så förhoppningsvis vågar jag köra bil ensam med Frans snart. Tycker det är lite obehagligt när jag inte ser honom. Men iaf, när spegeln är monterad kanske jag vågar göra lite mer saker utanför täby!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *