▹ Övrigt

Min helg i bilder

Alltså det här är så mysigt. Vi samsover och jag nästan längtar till nätterna nu för att ligga bredvid honom och vara nära. Hans små andetag med sin söta andedräkt som träffar mig rakt i ansiktet. De mjuka kinderna. De små händerna som alltid börjar leta efter mig i sömnen när jag lägger ner honom bredvid mig. Underbart.

Sömnen är så där men jag vet att det första året går fort, att han inte alltid kommer vara en bebis som gärna sover bredvid så jag försöker njuta av det så länge det går. Och så länge vi sover hyfsat såklart… De perioder som Frans har kaosiga nätter är man som förstörd på dagen, och det är inte hållbart att samsova då. Men eftersom jag ammar är det smidigast just nu.

Fredagen var lugn. Jag körde morgonträning på gymmet och vid lunch hade jag tid hos min sjukgymnast. (Fortsatt ont i benet…) Kvällens planer blev inställda och eftersom jag redan sparkat ut Jocke till hans föräldrar så frågade jag om jag också kunde komma förbi på middag, hehe. Det gick såklart bra! Frans ”lekte” med hans kusin medan vi åt.

I lördags vaknade jag med fruktansvärd huvudvärk. Är hundra på att det har med någon muskel i ryggen att göra. Planen var att gå till gymmet men jag tänkte att frisk luft var viktigare, så jag tog en timmes egenpromenad med podd i lurarna medan Frans var hemma med Jocke. Köpte med mig nybakat bröd och bullar till frukost och när jag kom hem mådde jag mycket bättre.

Efter lunch åkte vi till Kungsängen för att träffa Lorry och hennes pojkvän och även introducera Frans för dem. Två timmar som gick alldeles för fort!

Vi skulle nämligen hämta upp mat från Mr Voon som var i Täby för dagen. Vi hade beställt 4 portioner hunmertacos – drömmigt!

Hur sjuk kamera har iphone 11 pro för övrigt..?!

Sen kom söndagen och jag hade planerat att köra bil själv med Frans för första gången. Shit vad nervös jag var. Vi har köpt en spegel till baksätet så jag kunde se honom hela tiden, men plötsligt blev varenda bil en potential dödsfara för Frallan. Men jag försökte tänka förnuftigt – jag har ändå haft körkort i snart 12 år så jag KAN ju köra hehe. Hur som helst! Det var överraskningspicknick för tessi och Jessica på gång i Hagaparken. Frans skötte sig exemplariskt, sen blev han övertrött så då valde jag att åka hem så han fick sova i bilen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *