▹ Övrigt

Midsommardagarna

Dagen innan midsommar var Jocke och jag hos mamma & Per i Kungsängen för att lämna resväskor och snacka lite skit. Fikade på altanen och gick igenom deras lekplaner inför midsommar, hehe.

Vi passade på att åka till IKEA och beställa ett parasoll till terrassen med. De kunde leverera det redan på kvällen, så bra! När Jocke började montera det visade det sig dock vara GIGANTISKT. Det ser ut som att vi försöker anropa yttre rymden från Täby, haha.

På midsommarafton vaknade vi tidigt och invigde parasollet till frukosten.

Strax innan lunch begav vi oss ut till Krägga där vi skulle fira midsommar med ett gäng vänner. Strålande sol, förvisso en del blåst, men varmt! Så härligt!

När alla hade anlänt promenerade vi ner till midsommarstången. Killarna hade dessutom i uppdrag att plocka blommor för att binda kransar till oss tjejer.

Kransbindning, lunch och femkamp! Beerpong i storlek XL, drinktävling, golfputt, musikquiz och kubb. Ni kan ju ana er hur det gick när samtliga är tävlingsmänniskor, haha.

Champagne och lobsterrolls! MUMS!

Framåt kvällen blev det grillbonanza och jordgubbstårta. Toppenkväll!

* * *

Dagen efter midsommar var det ändå ett tappert gäng som åt frukost i det inglasade uterummet.

Några timmar senare åkte jag och Jocke till pappa och Jannie för spontanhäng. Farfar, Jeppe och Carmen var också där och det slutade med att vi tillbringade hela dagen vid poolen och drack drinkar, åt glass och avslutade dagen med pizza. Så mysig lördag verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *