▹ Övrigt

Måndagslistan.

Vad planerar du att göra idag?
Just nu har jag precis ätit frukost i sängen framför Grey’s Anatomy. Solen skiner så min plan är att köpa med mig en kaffe och gå en promenad om ett tag. Sen städa!! Har lite mer energi än vanligt idag så jag tänkte att jag lika gärna kan dra nytta av den. Tvätta några maskiner, skura badrummet (igen), skura köket osv… Eller nu ljög jag. Vet inte om jag har mer energi än vanligt, eller om det är solen + att jag är smått uttråkad, haha.

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Mitt namn kommer från 50/50 Torbjörn & Ewa, så Towe var liksom arbetsnamnet innan de ens visste vad jag hade för kön. Förmodar att jag hade hetat typ Erik om jag var kille eftersom det är min pappas släktnamn.

Vilket är ditt största beroende?
Jag vet inte om jag har något beroende just nu? Tidigare hade jag sagt koffein men den lasten var jag tvungen att ta hand om när jag blev gravid… Jag är ju sjukt sockervan eftersom jag ätit mycket socker de senaste månaderna, men beroende? Nej, skulle jag ge mig fan på att äta nyttigare så skulle det gå. Men jag är inte motiverad just nu, haha.

Vad beställer du på krogen?
Beror helt på vart vi är. Om det är en bättre krog så satsar jag på en drink, gärna whiskey sour eller något nytt om de har en bra cocktaillista. Annars ett säkert kort som vin, bubbel eller i sällsynta fall en GT. Hemma dricker jag gärna Aperol Spritz, men på krogen tycker jag de flesta ställen gör den rätt blaskig!

Vilken är din största skräck?
Att någon i min närhet ska bli allvarligt sjuk eller dö. Har en rätt oskön dödsångest för egen del med.

Vad har du funderat över på sistone?
Jag går in i vecka 40 idag, så jag tänker ju nästan uteslutande på förlossningen. När startar den? Hur? Kommer vi få plats på vårt BB? Hur kommer det kännas? Kommer jag få panik? Hur ont kommer det göra? Hur länge kommer vi stanna på BB? Hur kommer mini se ut? Kommer jag förstå direkt att han är vår? Kommer jag tycka det är läskigt att se någon annan hålla honom? När kommer vi känna oss bekväma med att ta emot besök? Osv osv osv!

När skäms du?
Otippat ofta när vi ser en serie eller film. Jocke blir tokig på mig och tvingar mig att sitta kvar i soffan och titta medan jag typ skriker och håller för öronen över något jag tycker är pinsamt på skärmen, haha.

Vad gör du när du är ledsen?
Beror på varför jag är ledsen, men oftast mår jag bra av att prata om det och sedan skriva av mig. Då är det som att känslorna hamnar lite längre bort och inte längre trycker på bröstet.

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
En svart skräddarsydd klänning som sitter som en smäck.

Har du någon gång slagit någon?
Ja, inget ”allvarligt” dock. Har gett en snubbe på krogen ett slag för att han tog mig på rumpan, min styvsyster en örfil för att hon sa något opassande jag inte minns och tror även jag slagit Jeppe vid ett tillfälle!?

Vad ser du fram emot just nu?
Att ta en promenad i solen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *