▹ Övrigt

Långfredagen: frukost på terrassen och födelsedagsmiddag

I fredags vaknade vi återigen till strålande sol och varma vindar. Åt frukost på terrassen för första gången och sa högt till varandra att det här är verkligen livskvalité.

Jockes syster + pojkvän skulle flytta från Täby till Kungsholmen så vi hjälpte till där ett tag innan jag fick huvudvärk och gick upp till oss för att vila lite.

Framåt kvällen skulle vi fira Jockes brorsa Martin som fyller 22 imorgon. Hela familjen + Karin & Johnny (Jockes syster Amandas killes föräldrar hehe) samlades för middag och häng. URMYSIGT.

Jordgubbar, snittar, Aperol spritz och bubbel till förrätt. Och en snart ettåring som kröp omkring och charmade allt och alla. <3

Ska bli så mysigt att hela gänget åker tillsammans till Spanien i sommar. Förra året var nämligen Oscar för liten för det varma klimatet. Vanligtvis bor vi i separata hus i samma område, men i år har vi valt att hyra ett enormt hus med egen pool för hela familjen, så mysigt. Andra veckan åker ungefär halva familjen hem och då flyttar vi tillbaka till det område som vi har bott i tidigare och har egna hus igen. Längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *