▹ Övrigt

Kiropraktor, aw, hockeyeufori och grillade burgare

MAGISK tisdag. Bara MAGISK.

Runt fyra var jag hos min kiropraktor och behandlades. Så här något ”senare”, när min rygg mår mycket bättre, förstår jag verkligen hur illa det har varit. Inte konstigt att jag har mått psykiskt dåligt över det och att smärtan har hämmat mig under en lång period.

Efter behandlingen åkte jag till Tranans vinbar Grus GrusOdenplan där jag och Alex hade stämt träff. Vi har inte setts på länge, båda har varit sjuka och behövt ställa in flera gånger på raken. Så kul att ses, hon var min närmaste kollega när jag jobbade på SATS och det är alltid kul att ses och skvallra lite…

Årets första glas rosévin!

Mamma och jag hade bokat bord på Döden i Grytan, men då vi slutat på italienskan och även sett Färjestad vinna med osannolika 8-2 (!) var kvällens match ETT MÅSTE att se. Sa således hej då till Alex och åkte hem där Jocke stod redo vid grillen.

Nej alltså… Här var det LIVSGLÄDJE på hög nivå.

Burgare, hockey och solsken. Fy fan vad livet är gött alltså.

Särskilt när Färjestad VINNER ÄNNU EN MATCH!!!! Igår mådde man super alltså. Så jävla stolt över Bollklubben, vilken insats! Att vända 3-1 i matcher till 3-3. Och tysta Globen. Ska hålla mig till en bra nivå här i bloggen, men i soffan kan jag snacka hur mycket skit jag vill hehe…

Om ett par timmar ska jag möta upp Jocke utanför stan. Jag överraskade honom med en staycation i påskpresent, perfekt start på den här långledigheten! ♡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *