▹ Övrigt

Jul 2019

Så var julen över för i år och jag har, traditionsenligt, plockat undan julpyntet under annandag jul. Julen för mig är nästan tiden, veckorna, innan julafton. Sen blir jag väldigt mätt på julen väldigt fort och vill att det ska vara över.

Idag sov vi ut – kommer inte vara så många veckor kvar av långa sovmorgnar, så vi passar på. Efter julstädning gick vi till SATS, tränade en stund, och gick lite i butiker i Täby C efteråt. Trodde det skulle vara rätt lugnt när det började närma sig stängning, men det var det ju inte. Överhörde en man på ICA som sa att han hade stått i kö inne på Rizzo (som hade utförsäljning) i en timme och tio minuter, jikes. Nu är i alla fall kylen full, vi har beställt hämtmat till middag och om ett litet tag är det dags för JVM! Lillchippen lever livet i magen och jag NJUTER av noll måsten. <3

*

De senaste dagarna i några få bilder, let’s go!

Den 23:e firade vi jul hos mammas familj. Jag invigde en ny kappa som jag fyndat på St Tropez utförsäljning (kan inte stänga den nu, men i vår så!) och klänningen från Lindex. Eftersom mamma fyller år den 20:e så firade vi hennes födelsedag med födelsedagspresenter och jag hade också bakat en siffertårta. Vi gav inte julklappar till varandra, utan bara till barnen. Trots att vår lilla inte är född ännu fick han julklappar, så gulligt!!

Jocke fyller ju år den 24:e så julafton startar alltid med uppvaktning på sängen och födelsedagspresenter. Några timmar senare kom Jockes familj över och jag lagade eggs benedict till gänget. Det gick hur smidigt som helst, trots åtta portioner. Ny tradition, tror jag bestämt! Sen vilade jag ett par timmar innan det var dags för Kalle Anka hemma hos Jockes familj. Jag började känna mig sjuk så halvsov i fåtöljen till och från under kvällen, så skönt att ha en lugn jul.

Den 25:e var det dags för sista julfirandet, denna gång hos pappas familj. Jag låg mest i saccosäcken och klappade kulan, haha. Vi spelade julklappsspelet, ett familjequiz på Kahoot som jag hade förberett och givetvis åt vi julmat.

Det blir spännande att se hur vi firar jul nästa år när vi är tre. Kanske på ett helt annat sätt!

Nu börjar JVM, ÄNTLIGEN!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *