Kategorier
▹ Övrigt

Grillat, ett glas amarone och min fästman

Hej från en tjej som gått kursen UX-writingBerghs! Ju längre kursen fortskred under dessa dagar desto mer lik är den Content Manager-rollen som jag har/hade på Tele2. Ur ett Linkedin-perspektiv hade det ju varit kul att byta titel ba för att. Kan ju dock erkänna att jag inte alls håller mig till principerna här i bloggen, men det skiter jag i – här är det personliga skrivregler som gäller.

Hur som helst, imorse körde jag årets hårdaste benpass och några timmar senare började min rygg sakta röra sig mot sidan. Hade så ont när jag satt i lektionssalen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Är det inte märkligt, jag har inte haft ont på månader. Ett hårt BENPASS och ryggen slår bakut? Imorgon ska jag till min kiropraktor, då får han ta sig en titt och ge en bedömning.

Jag fick ställa in min träff med Johanna och åkte hem och la mig i soffan istället. Tänkte att jag ju ändå kan dricka ett glas bubbel men fick inte upp korken. Vad jag gjorde istället? Tog fram sabeln och sabrerade skiten ur flaskan. Bokstavligt talat. Luktade burköl efteråt.

Tur att man har resurser!

När Jocke kom hem låg jag i soffan med mitt älskade Excel-ark, haha. Kommer på nya saker varje dag och jag blir lugn av att lägga in saker i checklistan, trots att det är en herrans massa månader kvar. Men bara vetskapen om att jag har lagt in detaljer som att ”göra research på alkoholval” och ”köp frukost och dryck till bröllopsdagen” gör att jag känner mig trygg och att jag senare inte behöver tänka särskilt mycket. Allt står ju där! Vi har inte utsett brudfölje, toastmaster eller värdpar ännu men däremot finns det en lista på ansvar och förväntningar. Tänker att det är lika bra att ha allt sånt klart innan vi frågar vederbörande. Som vi iofs kommer göra om kanske… ett år. Eller något. Hehe. Som sagt, vi är ute i god tid.

Förlovningsblommor från Matilda och Tobbe ♥

Jocke gick i alla fall raka vägen till köket och förberedde kvällens middag medan jag låg och strukturerade upp dokumentet. Givetvis blev det grillat!

När middagen var klar yrkade han på att öppna en flaska amarone. Jag är inte den som är den… En vanlig tisdag med ryggskott blev med ens mycket trevligare. ♥

Imorgon är det jobb som vanligt, kiropraktortid och på kvällen kommer ett gäng tjejer över på grill och drinkar. Hoppas, hoppas, hoppas att vädret blir bra så vi kan sitta på terrassen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *