▹ Övrigt

Fredag

Trots att jag är föräldraledig så känner jag av fredagskänslan, det gör jag på semestern också – haha. Älskar fredagar! Det är något visst i luften. Tycker också det ska bli mysigt att få ta del av Jocke på heltid nu i helgen. ♥ Trots att han, precis som många andra, jobbar hemifrån just nu så sitter han instängd i sovrummet begraven i arbete så det blir ändå inte jättestor skillnad från en vanlig vardag. Eller ja, om han inte sitter i videomöte eller telefonsamtal har jag faktiskt slängt in lillen till honom i några minuter så jag har kunnat fixa lunch, duscha eller bara andas i fem minuter. Men oftast har Frallan varit snäll och enkel. 🙂

Var precis i Täby C och handlade hem vin, lite hårprodukter och snacks till helgen. OCH! Flytande alvedon (har varit slut överallt) till Frans. Han är inte sjuk men jag tycker det är skönt att ha ett litet hemmaapotek om han skulle bli förkyld.

I morgon ska jag träffa Lisette och få mitt hår fixat. Senaste gången var i början av december (!) och mitt hår ser ut som ett skatbo i olika färger just nu. Men ärligt talat vet jag inte om det är mitt hår eller mitt psyke som behöver den här egentiden just nu! Ska bli MAGISKT att rå om mig själv! Tar bilen dit, så slipper kollektivtrafiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *