▹ Övrigt

Ett steg fram, två steg bak

Inlägget som publicerades imorse var tidsinställt (95 % av alla inlägg är det, jag försöker ha ett inlägg varje morgon och det tar en del tid på helgerna kan jag tala om, hehe) och när jag skrev det så mådde jag rätt bra och trodde att jag äntligen skulle vara helt frisk.

Vaknade dock med täppt näsa och tungt huvud imorse men tänkte att det väl är så den här årstiden är. Trött och tung. Tog en varm dusch, smörjde in mig, på med smycken och klänning för att äta frukost. Men där hamnade jag i soffan och kände bara… Nej, jag orkar verkligen inte.

Bytte om, la mig i sängen igen bredvid Jocke som OCKSÅ har blivit förkyld (känns som vi har en smittohärd i lägenheten just nu) och svarade på några mail och chattkonversationer från sängen.

Och nu är det lunchtid och jag har precis fått i mig frukost. Apropå frukost, hur ofta ser man en bild på en vardagsfrulle längre? Eller är det bara jag som äter yoghurt och skinkmacka då och då? Äter alla andra chiapudding, gröna smoothies och smoothiebowls vareviga dag? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *