▹ Övrigt

En till stor sak att addera innan 2022

Igår skrev jag om wedding blues och att det är tre stora (men härliga!) händelser som sker under loppet av lite drygt två år. Jag kom på ännu en sak!

MIN 30 ÅRSDAG!

Trettio bast ska man ändå fira storslaget, snacka om att säga hej då till ungdomseran once and for all. Är väldigt peppad redan nu på att säga tack och adjö till tjugoåren och istället blicka ut över vad trettio kommer att erbjuda.

Först tänkte jag att det blir ytterligare en grej att spara till (förutom mammaledighet, bröllop och bebis…) men sen tittade jag mig omkring i lägenheten och insåg att det är klart att festen ska vara hemma. Jag flyttar fram mitt födelsedagsfirande till sommaren och så nyttjar vi bägge terrasserna maximalt. Varnar grannarna för årets fest ett tag innan, sen kör vi maximalt med drinkar och champagne från eftermiddag till sen kväll. Hög musik, grillen går varm. Och så dansar vi ut tjugo-åren en gång för alla.

Jag har dock lovat mig själv att inte börja planera något än, blev bara så taggad på att jag har bestämt mig för att fira min 30-årsdag, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *