▹ Övrigt

En kall start på 2021

På nyårsdagen åkte vi hem till min mamma och styvpappa, åt pizza och tog ett kallt dopp i Mälaren.

Vet inte riktigt hur det kom sig, men den 31:a vaknade jag och ville absolut göra något som utmanade mig och efter alla badbilder från julafton (nya trenden?!) föll valet på det. Satan vad kallt, men en värdig utmaning!

Två grader visade badtermometern och efter någon minuts gympa klädde jag av mig och gick i. Förstår att ni vana vinterbadare tycker att det här är ingenting men för en som bara badar i juli månad var det stort! Det bästa var att jag blev inspirerad av mig själv och kände att jag satte någon form av etikett på resten av det nya året. Jag tänker inte sätta höga och ouppnåeliga mål på mig själv eller tvinga mig till sånt som ger mig ångest i det långa loppet. Såna nyårslöften känns väldigt 2018. Men att göra mer av det jag mår bra av, som jag växer utav och som får pirret i mig att bli större – det ska jag bli bättre på att lokalisera och säga ja till. Det är, åtminstone för mig, ibland lättare att säga nej till något pga sömnbrist, irritation eller typ att det är mörkt och kallt ute. I dessa lägen, där jag vet att om jag stoppar undan den obekväma och ibland lata Thowe, där ska jag bli bättre på att säga ja. Skapa historier och nya, roliga minnen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *