▹ Övrigt

Egen morgonstund

God morgon! Klockan är kvart över tio och jag sitter ensam (!) i soffan i vardagsrummet. När hände det senast?

Vi gick och la oss vid elva igår kväll, men grannen mittemot hade högljudd fest utomhus och någon i vår fastighet spelade musik med lååånga basgångar. Önskar jag kunde sova trots musik som spelas, men det är fortfarande omöjligt. Istället låg jag och fantiserade om en dröm jag har och när jag var ”klar” var musiken fortfarande igång och klockan var två. Jag måste dock ha somnat efteråt då jag vaknade av att Frans var hungrig runt fyra. Då insåg jag att jag troligtvis inte skulle få så mycket mer sömn, så jag gick ut och la mig i soffan för att säkra upp. Av någon anledning sover Frans bättre med Jocke, trots att jag inte ammar längre!? Grabben ligger på min plats i sängen och brer ut sina miniarmar och -ben, sen sover de båda gott.

Hur som helst, jag har fått sova bättre än jag trodde så jag är nöjd. Killarna sover fortfarande. Fattar ingenting.

Strax innan jag vaknade drömde jag att jag cyklade ner till Vansbrosimmets start! Familjen satt och väntade vid en parkbänk och fotade mig bredvid cykeln innan jag skulle dra på mig simmössa och glasögon. När jag vaknade googlade jag datumet och just det, det är ju idag som loppet skulle ha varit. Så sugen jag blev!

Idag ska vi fira 4th of July hemma hos pappa. Min bonusmamma är amerikanska och de hade planerat ett stort poolparty för familj & vänner men regnet sätter stopp för det, så vi kör bara lite firande för oss i familjen inomhus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *