▹ Övrigt

Dan före dan före dopparedan

Förra julen möttes vi av strålande sol, en klarblå himmel och ett snötäcke på marken. Minns att jag var så glad över att vi haft både en riktigt varm fotbollssommar men också en, vädermässigt, idyllisk julafton.

I år ser det inte ut att bli ens i närheten av det vinterlandskap vi önskar oss, men jul är det oavsett! Jocke fyller ju dessutom år den 24:e och precis som tidigare julaftnar/födelsedagar bjuder vi på födelsedagsbrunch för hans närmaste familj på morgonen.

Idag har jag varit i Täby C och köpt några julklappar, inhandlat ingredienser till en tårta och spontanshoppat en klänning. Hade en rabattcheck på 50 % hos Lindex och när jag hittade en klassisk, svart blåsa som jag vet att jag kan ha även efter graviditeten blev det ett köp. Har inte många fina plagg kvar som passar magen så jag tycker jag är värd att unna mig en klänning. 🙂

Här hemma har jag känt ett sug efter att få ordning och ”boa”, så har pysslat lite i lillemans rum, slagit in alla julklappar och även förberett bordet inkl. dukning inför Jockes födelsedag.

Nu ser vi Rangers-matchen och jag dagdrömmer om att få visa grabben New York och ta med honom på hockey i MSG om några år. Kan inte riktigt hantera hur söt han kommer vara i en stor matchtröja och alldeles för stor NYR-keps! ♥ Och idag är det ynka 7 veckor kvar till BF!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *