▹ Övrigt

Bubbelgumsrosa naglar

Har äntligen hittat ett nagelställe i Stockholm som inte kostar skjortan och som dessutom håller i flera veckor. Har testat både billigare salonger och dyrare, men det har varenda gång – oavsett prisklass – gått av nagellack efter 1,5 vecka eller lossnat en bit av gelen/akrylen. Att göra naglarna går i perioder för mig. Det är ju en ~relativt~ onödig kostnad, eller åtminstone en lyxkostnad om man ska vara den. Men när jag har fixat naglarna kan jag inte hålla på med ovanor som jag annars har, t ex riva på läpparna och bita på nagelbanden (usch, jag vet). Så det är som 2 i 1. 😉

Fick höra av en välkänd nageltjej som jag gick till för ett tag sedan att ytan på mina naglar är för ”fin” vilket innebär att material har svårt att fästa. (Samma förklaring fick jag för övrigt av en -också- välkänd franstjej när mina fransar började droppa alldeles för tidigt…) Så kanske är det så min kropp är. Måndagsexemplaret med ryggproblem och för fin yta på naglarna. Haha!

Eller så har de/jag inte hittat rätt material för just mig bara. 🙂

Kör på relativt korta naglar och just nu ett väldigt neutralt lack. Jag gillar färgstarka naglar men inte riktigt på mig själv. Kanske är det bara jag, men om jag har röda naglar och mitt oranga Hermès-armband och typ en blå klänning tycker jag att det ser så galet missmatchat ut. Så har jag röda naglar måste jag alltid tänka på hur jag klär mig… Det får jag liksom ta i beaktning när jag väljer den färgen. Konstigt kanske, men sån är jag.

Har jag däremot någon sober färg är outfitvalet betydligt enklare. 😉

Ibland brukar jag måla på ett extra lack efter någon vecka för att få lite extra glans. Här hittade jag rätt direkt, ett bubbelgumsrosa lack från H&M i nyansen ”Peach & quiet”. Kostar väl en femtiolapp och sitter bättre än många andra lack på marknaden enligt mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *