▹ Övrigt

Att vara olika

Den här natten var riktigt jobbig. Puh. La mig i soffan 6:30 och tänkte att jag kanske kunde sova 1,5 timme innan jag hade planerat att gå till gymmet. Sov inte en minut 🙂 så blev givetvis inget gym, någon måtta får det vara. Kände mig bakis, hade huvudvärk och i mitt huvud hade jag fiktiva bråk med min kille, haha. Oftast brukar det lugna ner mig. Men satan vad förbannad jag kan bli – och inser också att mycket handlar om sömnbrist, att vi ser på saker olika och jag brukar landa i att det inte är värt att bråka om.

Vi har inte så mycket planerat nu. Halvdåligt väder ställer högre krav på stimulans & kreativitet, vi kan inte hänga vid poolen/bryggan hela dagen. Jocke och jag är olika på så sätt att jag tankar energi hos andra människor, Jocke gör det ensam (eller med mig) hemma. När jag har sovit dåligt eller haft en jobbig period mår jag alltid bättre av sällskap (även om det inte känns som så i stunden). Jag blir lätt uttråkad och vill gärna ha en kalender med åtminstone hälften av dagarna planerade med aktiviteter. Det är tufft, för det som ger mig energi tar jockes energi. Och det som ger Jocke energi slukar min energi.

Som med allt: kompromissa. Men jag ska inte sticka under stolen med att det inte alltid är enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *