▹ Övrigt

Att gå ut med graviditeten + min födelsedag i bilder

Hej och god kväll på er! Tusen känslor virvlar omkring i min kropp och inte blir det lättare när man adderar några gravidhormoner på det, hehe. Om jag ska beskriva känslan att gå ut med graviditeten med ett ord så skulle det vara LÄTTNAD. Det känns som att jag äntligen kan andas 100 % igen, hur märkligt det än låter. Förutom att jag fullkomligt avskyr att hålla något hemligt så är jag en person som mår bra av att prata om sådant jag tänker på. Eftersom graviditeten har upptagit majoriteten av hela min vakna tid är det självklart den som de flesta av mina tankar har kretsat kring. Jag reflekterar oerhört mycket och att inte kunna göra det fritt har känts väldigt trångt, om ni förstår?

Hur som helst, under min tid som hemligt gravid har jag passat på att blogga en hel del och jag kan knappt bärga mig tills jag kan publicera allt. 🙂 Minst ett om dagen, kl 6 på morgonen, är inlägg tidsinställda! Så JA, den här bloggen kommer att handla om graviditet till stor del. Ni som inte gillar det får helt enkelt söka er till andra bloggar! 🙂

Så! Till något annat; min födelsedag! Igår fyllde jag 29 år och jag hade en så härlig födelsedag. Förra året kände jag mig ganska nere av olika anledningar och det var helt enkelt ingen bra dag. Så att få en så här härlig dag kändes verkligen i hela hjärtegropen. Tack till er som uppvaktat mig! För uppvaktad, det kände jag mig hela dagen.

*

Den började 06:28 när jag vaknade av mig själv, två minuter innan Jockes alarm skulle gå igång. När han klev upp låg jag och låtsassov medan jag log brett för mig själv. MIN FÖDELSEDAG!! Tjohoooo!

Jag fick frukost på sängen och riktigt fina presenter. När jag sa att det var alldeles för mycket, och samtidigt påpekade att jag inte fyller 30 i år(!), svarade han att jag är värd lite extra när jag bär på hans barn. Då blev jag tyst. ♥♥♥

Klädde mig i figurnära kläder och visade upp bulan, som sig bör 😉

På jobbet började dagen med ett synkmöte för en produktlansering, trodde jag… Istället hade mina närmaste kollegor satt ihop en liten fika med en gåvopåse. Blev så glad!

Efter några timmar träffade jag pappa och Jannie för lunch och uppvaktning där med. Kändes verkligen som att jag inte gjorde annat än fick gratulationer och presenter igår! Har tyvärr ingen bild från det, så istället kommer det en bild på vad jag hittade på mitt skrivbord senare under eftermiddagen. Vår scrum master/team leader hade blivit varse om min födelsedag och gått ner till cafét för att hitta lite gott som hon trodde jag skulle gilla. Vilket jag verkligen gjorde. ♥ Återigen, uppvaktningen denna dag?!

När arbetsdagen var slut sminkade jag mig lite och åkte in till stan för en födelsedagsdrink (eller två) på Bank Hotels bar Le Hibou. Det var Jeppe, jag och Jocke som tjötade i några timmar innan vi åkte hem i regnet.

Sen beställde vi pizza och åt födelsedagsmiddag i soffan med levande ljus på bordet och mysbelysning i lägenheten. En perfekt födelsedag på alla sätt och vis. ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *