Kategorier
▹ Övrigt

Är den tillbaka?

Innan jag blev gravid led jag av hormonell migrän som alltid uppkom i samband med mens. Under graviditeten hade jag av uppenbara skäl inte den huvudvärken (även om jag då och då hade huvudvärk), och det var SÅ SKÖNT! En del av mina kroppsliga besvär försvann nästan helt och hållet under den perioden, det var jag så tacksam över.

Min mens har inte kommit tillbaka (uh den får gärna hålla sig borta hehe) men däremot vaknade jag med årets huvudvärk, precis som den migrän jag fick innan. Blir illamående, ögonen gör ont och det känns som att någon har dragit åt ett skärp runt huvudet. Tillslut fick Jocke ta Frans och jag la mig i soffan med öronproppar.

Idag skiner solen och jag ska äntligen träna! Längtar tills vi fixar med utemöblerna så vi kan sitta med en kaffe i solen (det är ofta vindstilla hos oss så jag tänker att Frans kan hänga med fast i skuggan) men Jocke är inte helt hundra än så det får vänta. Igår kväll gick vi en promenad i kvällsvärmen och det var första gången som Frans låg nöjd och vaken i vagnen. Vi var helt chockade hehe. Kände mig väldigt lycklig då. Fåglarna kvittrade, det var varmt, Frans låg och tittade sig omkring och jag är äntligen frisk. Vi hade tid att prata om allt möjligt. Världen ser ut som den gör, men det finns så många saker att vara tacksam över ändå. Den finaste kvällen länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *