Kategorier
▹ Övrigt

Aktier, tandsprickning och fotoalbum

Hej på er,

Bloggen har legat nere ett tag på grund av en försenad faktura, men nu är vi igång igen!

Händelse på händelse de senaste veckorna har lett till att jag blivit rejält motiverad till att ta tag i min aktieportfölj och bli lite mer aktiv på Avanza. För 5-6 år sedan investerade jag i ett bolag enbart för att jag fick rekommendationer från folk jag tyckte var häftiga. Ha, ni kan ju ana hur det har gått. Spikrakt åt helvete. Jag gick givetvis bara in med pengar som jag kände att jag hade råd att förlora, men det snackades rejält om vilka som investerade i bolaget så visst hoppades jag (vi!).

Jag har bara låtit aktierna vara men varje gång jag har loggat in på kontot har jag blivit provocerad av bolaget. Så nu sålde jag av hela skiten med en rejäl förlust och la pengarna på ett bolag som jag definitivt tror på istället.

Jaha, nog om det! Hur mår ni? Här hemma har vi en handfull nya tänder på gång, snart har han ett dussin gaddar i munnen. Jag vet inte om det är tänderna som bråkar, men sömnen och framförallt nattningarna är katastrofala. Vi kämpar på.

Jag har fått hem hundratals foton och två fotoalbum som jag håller på att fylla. Glömde dock bort att jag även framkallade foton som skulle in i Frans bebisbok samt missade ca 80 foton när jag trodde jag var klar med en period. Så nu är det lite huller om buller och som den jungfru jag är upplever jag det hela som en nagel i ögat MEN jag orkar heller inte sortera om allt för det är ett sånt himla jobb. Jag lär bli tokig på det om några månader och ta det då, om jag känner mig själv rätt.

Ett svar på ”Aktier, tandsprickning och fotoalbum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *